Welkom bij Albert Heijn Wassenaar

Het zijn de kleine dingen die het doen!

Alles over onze winkel

Kinderhoek

Uw kinderen spelen rustig terwijl u winkelt

SSK Supermarkt

People, Planet, Profit.

AH Wassenaar St. Annaparochie 100 jaar en Stiens 35 jaar

FEESSIEDAGEN 2017

‘Samen vieren is toch het mooiste wat er is’

St. Annaparochie – In september 2017 kijkt de familie Wassenaar terug naar waar het allemaal begon, namelijk 100 jaar geleden bij weduwe Jitske Wassenaar-van der Ploeg in 1917. Samen met haar man had ze een schoenenzaak, maar na zijn overlijden stapte ze over naar zuivelproducten, al snel uitgebreid met kruidenierswaren.

Anno 2017 staat de familie Wassenaar nog steeds aan het roer in het AH-concept, dat sinds 1995 wordt gevolgd. Met Hetty Wassenaar, zus Josefine en broer Marc-Siemon, heeft het bedrijf een drie-eenheid die niet alleen voortborduurt op de afgelopen decennia, maar vooral inspeelt op een markt en maatschappij die razendsnel verandert. ,,Het is niet meer zo dat je na een verbouwing tien jaar op je lauweren kunt rusten’’, zegt Hetty. ,,De tijd van apps en mobiele telefoons gaat hand in hand met een winkelconcept dat inspeelt op die ‘snellere wereld’. Dus moet je wakker zijn als ondernemer, rondkijken en waar mogelijk voorloper zijn. Dat is een uitdaging en houdt je als bedrijf scherp.’’

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid blijven bovenaan de lijst staan en dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een AH Wassenaar-app en een AH-systeem dat enig in zijn soort is. Het 100-jarig bestaan van St. Annaparochie en het 35-jarig bestaan van Stiens zal daarom ook niet aan de klant voorbij gaan. Hetty heeft een lijst met een aantal jubileumactiviteiten in 2017 erbij. ,,We willen het jubileum samen met de klanten van beide winkels vieren. Het feest delen met anderen en de klanten bedanken voor hun trouw aan de zaak. Dit vindt de familie erg belangrijk.’’ – senior Herman die met echtgenote Jannie aan de basis stond van het succes is ook nog altijd van de partij. Hij omschrijft het als ‘Het mooiste werk dat er is.’ Hij kan met recht trots zijn, want hij bouwde het bedrijf vanuit een kleine ruimte op de Warmoesstraat langzaam maar zeker uit.

En de plannen voor een volgende verbouwing liggen alweer klaar. In het midden van 2018 zal de winkel in Stiens een metamorfose ondergaan; dit 20 jaar nadat het een Albert Heijn werd.

Zo zijn er de afgelopen 100 jaar vele veranderingen geweest; er is echter 1 ding dat altijd hetzelfde is gebleven: AH Wassenaar is en blijft een (h)echt familiebedrijf!

Albert Heijn Wassenaar staat constant open voor nieuwe ideeën. Heeft u een idee?

Contact opnemen