Welkom bij Albert Heijn Wassenaar

Het zijn de kleine dingen die het doen!

Alles over onze winkel

Everybody Appie

Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Meeste keus in kwaliteit en prijs

Albert Heijn biedt veruit de meeste keus in kwaliteit en prijs. We hebben verschillende eigen merken: AH Huismerk, AH Excellent, AH Biologisch en AH Basic. Allemaal hebben ze de kwaliteit die thuishoort bij Albert Heijn. Toch geven ze elk een eigen antwoord op de wensen van onze klanten.

Albert Heijn doet meer..

Bij Albert Heijn geloven we dat we met veel kleine stapjes, grote resultaten kunnen behalen. Dat als we met z’n allen iedere keer een beetje meer doen, we ook iedere keer een beetje meer bereiken. Zo kunnen we bijvoorbeeld meer doen voor het milieu, of voor eerlijke producten, meer doen voor het welzijn van dieren, meer doen voor de buurt. En door al dat ‘meer doen’ krijgt een groot woord als ‘duurzaamheid’ ineens een eigen plekje in ons dagelijkse leven.

Graag tot ziens in onze winkels!

Albert Heijn Wassenaar staat constant open voor nieuwe ideeën. Heeft u een idee?

Contact opnemen