Infobalie

Albert Heijn / Wassenaar

Wil het dagelijks leven – en zeker het boodschappen doen – aangenaam, gemakkelijk en bijzonder maken. Wij willen de wensen van onze klanten altijd en overal vervullen.

Daarnaast richten we ons op vijf zogeheten kernwaarden: kwaliteit, keuze, value, inspiratie en innovatie. Eén ding is dus duidelijk: u staat centraal. Maar dat is niets nieuws, want zo is het altijd al bij ons geweest. En zo zal het ook altijd blijven.

Produktspecialisten

We hebben medewerkers op verschillende afdelingen in de winkel die u met raad en daad ter zijde kunnen staan. Zij hebben alle kennis in huis van hun afdeling en geven u graag advies.

Er zijn vijf verschillende specialisten in onze winkels. We hebben een kaasspecialist, een broodspecialist, een deli-specialist, een vleesspecialist en een groente- en fruitspecialist.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn eigenlijk het gezicht van de winkel. Alle medewerkers in onze winkels zijn er natuurlijk voor u als aanspreekpunt en wijzen u graag de weg in de winkel.

Op de winkelvloer

Op verschillende plekken in de winkel vindt u extra’s die het boodschappen doen net iets leuker en makkelijker maken.

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

niet tevreden, geld terug Onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie bestaat uit twee regelingen, ruilen en garantieregeling.

Managementteam

Mocht u in de winkel iets willen bespreken met iemand van de leiding van de winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Vraagt u dan naar de Supermarktmanager of naar een van de Verkoopmanagers. Er is altijd wel iemand van het managementteam in de winkel aanwezig.

Ruilen

Voor alle food artikelen geldt onvoorwaardelijk: niet goed, geld terug.
Voor alle non food artikelen geldt: ruilen op vertoon van kassabon binnen veertien dagen, bij ongeopende verpakking of seal, ongebruikt en onbeschadigd. Voor kwaliteitsafwijking zie onze garantieregeling.
Geen ruilen mogelijk voor: versartikelen afkomstig uit diepvries of koeling (dit in verband met de strenge eisen van HACCP), medicijnen en telefoonkaarten.

Garantieregeling

Bij kwaliteitsafwijkingen worden op vertoon van de kassabon alle producten onder de 50 euro direct omgeruild voor een nieuw exemplaar of wordt het aankoopbedrag vergoed. De garantie van producten boven de 50 euro loopt via de leverancier. De klant kan bij ontevredenheid over de afwikkeling altijd weer bij Albert Heijn terecht. De garantie geldt voor een periode van twee jaar.

Servicenummers

Vindt u op de verpakking of zijn op te vragen via onze Klantenservice, of bel gratis 0800-0305.

De AH Bonuskaart

Met uw AH Bonuskaart profiteert u van vele aanbiedingen in de winkel. Elke week zijn er honderden artikelen met flinke kortingen verkrijgbaar. De AH Bonuskaart is gratis aan te vragen door een aanvraagformulier in te vullen dat verkrijgbaar is bij de servicebalie in uw Albert Heijn- winkel.

Air Miles op de AH Bonuskaart

U kunt bij ons uw Air Miles kaart koppelen aan uw AH Bonuskaart. Lekker handig, want dan hoeft u alleen maar uw Bonuskaart te laten zien bij ons aan de kassa. Let wel: dit geldt alleen bij Albert Heijn en niet bij bijvoorbeeld Shell, Gall & Gall, Etos of een andere organisatie waar u Air Miles krijgt over uw aankopen.

Uw Air Miles-saldo op de prijsscanner

Spaart u Air Miles? Dan heeft Albert Heijn iets handigs voor u. Op de prijsscanners in onze winkels kunt u tegenwoordig uw Air Miles-saldo opvragen met uw Bonuskaart of Air Miles-kaart. U krijgt dan altijd uw huidige Air Miles-saldo te zien. Meer informatie over Air Miles vindt u op de pagina van Air Miles.

BTW vermeld op uw kassabon

Soms wilt u een BTW-factuur van uw boodschappen. Albert Heijn vermeldt voortaan voor alle klanten standaard het BTW-bedrag op de kassabon. Een stuk gemakkelijker.

Geldopname bij de pin van de Postbankautomaat

In uw Albert heijn te St. Annaparochie kunt u nu voortaan extra geld pinnen bij de automaat van de postbank in de aankomsthal van de winkel.

Staatsloten

Haalt u met hetzelfde gemak bij ons! U kunt in al onze winkels Staatsloten kopen. U haalt ze bij de servicecounter. Naast de maandelijkse trekkingen zijn er regelmatig kansen om extra prijzen te winnen bij Albert Heijn. Soms hele grote en soms een hele massa kleinere prijzen!
Bent u in de prijzen gevallen? Naar de Staatsloterij-trekkingslijst.

AllerHande

Inspirerende achtergrondverhalen en heerlijke recepten vindt u in ons huisblad AllerHande. Twaalf keer per jaar een kleurrijk magazine om gratis mee te nemen. De culinaire inspiratie van AllerHande vindt u ook op deze site.

Albert Heijn Wassenaar staat constant open voor nieuwe ideeën. Heeft u een idee?

Contact opnemen