Gall & Gall

Marktleider

De winkels aan de Amsterdamse Ceintuurbaan en Ferdinand Bolstraat vertoonden begin van de vorige eeuw een opvallende gelijkenis met de winkels van nu. De zaken waren van ‘s ochtends acht tot ‘s avonds acht geopend. Ook op zondag. Klanten bleken in die tijd vooral heren te zijn die meestal om twee maatjes jenever kwamen. Maar ook limonades waren erg in trek. Gall & Gall werd jaren later opgenomen in het Ahold-concern, maar de naam bleef. Deze naam ging bovendien gelden voor de winkels van Alberto, Impodra, Aguilar en Klerks waarmee Gall & Gall in één klap marktleider in Nederland werd. Met bijna 500 winkels is Gall & Gall, een gezond onderdeel van het Ahold- concern.

Het merk Gall & Gall

Mensen laten genieten, adviseren en inspireren. Drie woorden die het merk Gall & Gall karakteriseren. We zijn geen prijsvechter, maar bieden de klant waar voor zijn geld: advies, service en goede producten tegen een scherpe prijs. We dragen het uit in alle communicatie met de klant: in tv-commercials, in de twee-wekelijkse huis-aan-huisfolders, landelijk en regionale dag- en weekbladen, in de winkels, in het serviceassortiment en op www.gall.nl

Meer dan genieten

Of u nu liefhebber bent van Spaanse wijn, Schotse whisky, fruitige cocktails of verfijnde aperitieven, bij Gall & Gall bent u aan het juiste adres. Ook goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we naast een breed assortiment ook diverse diensten die in het verlengde daarvan liggen. Voor als u wat te vieren heeft, een bijzonder cadeau wilt geven, of gewoon op zoek bent naar een lekkere wijn voor uzelf.

In onze slijterij wordt u vakkundig geholpen door dhr. Oene Spoelstra en in het weekend door Angela Bakker. Iedere week kunt u hier terecht voor een heerlijk apiritief of digestief. Met als klap op de vuurpijl, iedere week nieuwe en scherpe aanbiedingen. Ook voor cadeaubonnen, wijn en bier geschenken kunt u bij hen terecht.

Albert Heijn Wassenaar staat constant open voor nieuwe ideeën. Heeft u een idee?

Contact opnemen